Testování Integrovaného testovacího nástroje - Ziegler, Erik; Buchalcevová, Alena, 1958-; Ženíšek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá otestováním Integrovaného testovacího nástroje (zkráceně ITN) ve verzi 0.9. Cílem práce je porovnat několik metodik pro zápis testovacích případů, dále jejich vytvoření a poté provedení manuálních funkčních testů a vyhodnocení výsledků testování. V této práci je nejdříve představen a popsán Integrovaný testovací nástroj i jeho stručná historie. Dále je představeno několik metodik zvažovaných pro vytváření a zápis testovacích případů, i s jejich názornou ukázkou a krátkým hodnocením. V poslední části je popsán celý proces tvorby testovacích případů, včetně úpravy šablony pro jejich zápis, a následné provedení manuálních testů s vyhodnocením výsledků. Výsledky této práce by měly přispět k zajištění kvality nástroje ITN v této verzi, ale slouží také jako podklady pro tvorbu testovacích případů a souvisejících dokumentů k dalším verzím tohoto nástroje.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses