Možnosti využití sociální sítě Facebook pro prodejnu dětské obuvi - Šafková, Tereza (2016)
Bakalářská práce je zaměřená na zmapování možností, které nabízí sociální síť Facebook lokální prodejně dětské obuvi a na návrh způsobu práce s tímto nástrojem. Konkrétně se jedná o Dětskou obuv Sluníčko provozovanou společností TORI s.r.o. Práce je rozdělena do dvou částí - praktické a teoretické. V úvodní části jsou vysvětlena teoretická východiska marketingu, jsou zde uvedeny základní informace o sociálních médiích, sociální síti Facebook a propagaci jejich prostřednictvím. Druhá část - praktická - se soustřeďuje na specializovanou prodejnu dětské obuvi "Dětská obuv Sluníčko". Jednotlivé kapitoly v této části pojednávají o charakteristice prodejny a o jejím marketingovém mixu. Poslední část je věnována návrhu způsobu práce se sociální sítí Facebook. Závěrečné návrhy vychází především z dotazníkového šetření a z testování možností propagace na sociálních sítích.