Možnosti využití sociální sítě Facebook pro prodejnu dětské obuvi - Šafková, Tereza; Procházková, Markéta; Neugebauerová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce je zaměřená na zmapování možností, které nabízí sociální síť Facebook lokální prodejně dětské obuvi a na návrh způsobu práce s tímto nástrojem. Konkrétně se jedná o Dětskou obuv Sluníčko provozovanou společností TORI s.r.o. Práce je rozdělena do dvou částí - praktické a teoretické. V úvodní části jsou vysvětlena teoretická východiska marketingu, jsou zde uvedeny základní informace o sociálních médiích, sociální síti Facebook a propagaci jejich prostřednictvím. Druhá část - praktická - se soustřeďuje na specializovanou prodejnu dětské obuvi "Dětská obuv Sluníčko". Jednotlivé kapitoly v této části pojednávají o charakteristice prodejny a o jejím marketingovém mixu. Poslední část je věnována návrhu způsobu práce se sociální sítí Facebook. Závěrečné návrhy vychází především z dotazníkového šetření a z testování možností propagace na sociálních sítích.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses