Zahraničně-politické vztahy Palestinského státu za Jásira Arafata - Dvořáčková, Anna (2016)
Bakalářská práce se zabývá vnitropolitickým vývojem a zahraničně-politickými vztahy palestinského státu za Jásira Arafata. Palestinská otázka je dodnes jedním z nejdiskutovanějších témat ve světě. Ve své práci se věnuji analýze zahraničně-politických vztahů s vybranými státy včetně vnitropolitického vývoje.