Zahraničně-politické vztahy Palestinského státu za Jásira Arafata - Dvořáčková, Anna; Šabacká, Yvona, 1977-; Havlová, Radka, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce se zabývá vnitropolitickým vývojem a zahraničně-politickými vztahy palestinského státu za Jásira Arafata. Palestinská otázka je dodnes jedním z nejdiskutovanějších témat ve světě. Ve své práci se věnuji analýze zahraničně-politických vztahů s vybranými státy včetně vnitropolitického vývoje.
Vedoucí práce: Yvona Novotná
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses