Možnosti řešení konfliktu v Sýrii - Prymak, Yana; Kochan, Jan, 1977-; Šabacká, Yvona, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Bakalářská práce se zabývá možnostemi řešení konfliktu v Sýrii. Práce je členěna do tří částí. První část tvoří teoreticko-metodologické východisko Bakalářské práce. Dalé se práce věnuje průběhu zkoumaného konfliktu, vymezením jednotlivých aktérů a jejich zájmů. Třetí a závěrečná část představuje jádro celé práce a tvořit její praktickou stránku prace. Je v ni navřena strategie vyřešení existujícího syrského konfliktu v podobě jednotlivých doporučení světovému společenství a zejména západním velmocem a OSN.
Vedoucí práce: Jan Kochan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses