Návrh databáze pro projektové řízení - Nemčok, Viktor; Palovská, Helena, 1959-; Hodinka, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací databáze pro projektové řízení, kte-rá je podkladem pro vytvoření webové aplikace. Hlavními prostředky je zakládání projektů, přiřazování lidí do projektů a jim správné funkce, rozdělování úkolů, odevzdávání dokumen-tů a různé statistiky. Databáze je vytvořena za pomoci nástroje MySQL Workbench, kterým je následně i otestována a zajistí tak vhodnost a jednoduchou implementaci pro webovou aplikaci.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses