Řízení financí v rámci rodinného rozpočtu - Posekaný, Tomáš; Votava, Libor; Hamrová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Cílem bakalářské práce je za pomoci statistických dat prokázat vliv vnějších faktorů na chování spotřebitele a nastínit správnou cestu v rozhodování v souvislosti s rodinným rozpočtem. Obsahem práce je řešení problematiky řízení rodinných financí, finančního gramotnosti a chování rodin v souvislosti s běžnými finančními otázkami. Práce dále poukazuje zejména na význam finančního vzdělávání a vyzdvihuje důležitost finanční-ho plánování, tvorbu rodinného rozpočtu a potřebu všeobecného povědomí o světě financí.
Vedoucí práce: Libor Votava
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: osobní finance; finanční plánování; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personal finance; financial planning; bachelor's theses