Analýza marketingové komunikace projektu Trabantem napříč kontinenty - Brožková, Kristýna; Procházková, Markéta; Dubská, Diana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato bakalářská práce se skládá z teoretické a praktické části. Cílem práce je zanalyzovat marketingovou komunikaci projektu Trabantem napříč kontinenty a navrhnout vlastní řešení. V části praktické jsou definována teoretická východiska marketingu a marketingové komunikace. Jsou zde vysvětleny takové pojmy jako marketingový či komunikační mix, guerilla marketing, nebo také Facebook či Instagram. Praktická část je poté zaměřena na projekt Trabantem napříč kontinenty, jehož autorem je novinář Daniel Přibáň. V úvodu praktické části je projekt představen, v dalších kapitolách jsou popsány a analyzovány složky marketingového a komunikačního mixu. U jednotlivých nástrojů jsou uvedeny konkrétní příklady jejich využití. V závěru práce jsou formulována doporučení do budoucna.
Vedoucí práce: Markéta Procházková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses