Marketing a vývoj produktu personálně poradenské společnosti - Tomšíčková, Tereza; Vávra, Oldřich; Havlová, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tématem této práce je analýza marketingových aktivit a rozbor vývoje nového produktu personálně poradenské společnosti na trhu B2B. V rámci této práce je přiblížena marketingová komunikace a marketingové analýzy firmy a dále je detailně zmapován vývoj nové služby, kterou se během přípravy práce podařilo úspěšně uvést na trh. Teoretická část slouží jako východisko pro praktickou, přibližuje prostředí personálních agentur a rysy trhu B2B a věnuje se marketingové teorii se specifiky pro trh služeb i B2B. Praktická část představuje vybranou personálně poradenskou společnost a seznamuje s jejími marketingovými aktivitami. Věnuje se marketingové analýze situace a dále se zaměřuje na vývoj nového produktu a jeho uvedení na trh. Práce používá zejména metodu vědeckého popisu a analýzy, vycházející z interních firemních zdrojů a dále také rozhovory s odborníky na daná témata z řad firemních zástupců.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses