Analýza inovace výrobního procesu firmy TUTA s.r.o. - Jančálek, Martin; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Jakubčík, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Má bakalářská práce se zabývá zaváděním inovace do výrobního procesu firmy Tuta, s.r.o. Jejím cílem je popsání fungování společnosti před a po zavedení inovačního zařízení, identifikace jednotlivých procesů a posouzení výhod této změny. Kromě provozního využití se bakalářská práce soustřeďuje také na kontraktační fázi nákupu zařízení v Jižní Koreji. Výrobní proces popisovaný v této práci je loupání cibule. Tuta s.r.o. je první firmou v Evropě, která využívá novou technologii loupání cibule vzduchem. Tato technologie se vyznačuje nejnižší odpadovostí ze strojů dostupných na trhu.
Vedoucí práce: Vlastimil Mejdrech
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses