Podnikatelský záměr společnosti zaměřující se na zprostředkování turistických zájezdů do USA - Šafařík, Jaromír (2016)
Cílem bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán pro společnost, zaměřující se na zprostředkování turistických zájezdů pro české turisty do USA. Přínosem bakalářské práce je zjištění, zda by bylo možné v této oblasti vytvořit životaschopný business plán. Práce bude rozdělena do dvou částí - teoretické a praktické. Teoretická část se bude zabývat podnikatelskými plány. V části praktické bude nejdříve popsána společnost, podnikatelská příležitost a nabízený produkt. Dále budou vytyčeny základní mise a poslání a bude vytvořen zakladatelský rozpočet společně s finančním plánem a marketingovou strategií. Podnikatelský plán dále bude obsahovat analýzu trhu a konkurence.