Analýza marketingového mixu společnosti Mistral Paints s.r.o. - Hladůvka, Ondřej; Vávra, Oldřich; Dvořák, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce se zabývá problematikou marketingového mixu společnosti Mistral Paints s.r.o. Cílem práce je analyzovat a optimalizovat marketingový mix dané společnosti. V první, teoretické části práce jsou vysvětleny základní pojmy dané problematiky s využitím odborné literatury. Druhá, praktická část je rozdělena na čtyři podkapitoly. V první podkapitole je podrobněji představena společnost Mistral Paints s.r.o. Dalším bodem je analýza makro a mikroprostředí společnosti, která nám pomůže k pochopení situace na trhu a odráží se i v marketingovém mixu. Jako poslední a stěžejní kapitolou bakalářské práce je analýza marketingového mixu a jeho optimalizace zároveň s doporučením do budoucna. Zde je postupně zpracován každý prvek marketingového mixu 4P.
Vedoucí práce: Oldřich Vávra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses