Podnikatelský plán : Uniseeker – find your university - Kotek, Jan; Lukeš, Martin, 1976-; Richter, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem bakalářské práce je vytvoření podnikatelského plánu pro startup jménem Uniseeker. Podnikatelský záměr spočívá ve vybudování globální platformy pro studenty, kteří hledají univerzitu v zahraničí. Teoretická část je věnována tvorbě podnikatelského plánu s důrazem na tvorbu podnikatelského modelu a dále ověřování předpokladů, se kterými podnikatel do projektu vstupuje. V praktické části je zpracován samotný plán, jehož součástí je také podnikatelský model vytvořený pomocí nástroje Lean Canvas. Práce je dále zaměřena na analýzu trhu, velký důraz je kladen na analýzu problémů a potřeb potenciálních uživatelů a zákazníků. Výsledky průzkumu jsou součástí práce, stejně tak data o studentské migraci ve světě.
Vedoucí práce: Martin Lukeš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses