Proces získávání zaměstnanců ve společnosti XY - Ševčíková, Lenka; Palíšková, Marcela, 1961-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem diplomové práce je zanalyzovat proces získávání zaměstnanců ve společnosti XY, identifikovat silné a slabé stránky celého procesu a navrhnout případná opatření k možnému zlepšení a zefektivnění celého procesu. Diplomová práce je rozdělena na 8 kapitol. Kapitoly 1-3 charakterizují základní teoretická východiska a základní pojmy. Kapitoly 4-8 jsou součástí praktické části, ve které je společnost XY představena, je popsán proces získávání zaměstnanců, zanalyzováno dotazníkové šetření a celý proces zhodnocen.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses