Motivácia v mikropodniku - zavedenie motivačného systému - Bačovčinová, Anna; Palíšková, Marcela, 1961-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Práca sa zaoberá motiváciou zamestnancov v mikropodniku pôsobiacom v oblasti cestovného ruchu. Cieľom práce je analýza silných a slabých stránok súčasného motivačného systému. V teoretickej časti práce sú vymedzené teoretické východiska motivácie, tradičné a moderné motivačné teórie, determinanty pracovného výkonu, aspekty motivačného procesu a špecifiká personálneho riadenia v mikropodniku. Praktická časť sa v úvode venuje popisu spoločnosti XY, v rámci ktorého bola prevedená aj SWOT analýza personálneho zabezpečenia. Nasleduje špecifikácia metodiky výskumu. Ako výskumná metóda bol použitý dotazníkový prieskum a individuálne hĺbkové rozhovory so zamestnancami. Na základe vyhodnotenia výsledkov výskumu je v závere navrhnutý nový motivačný systém na posilnenie a vytvorenie trvalej motivácie.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses