Podnikatelský plán – zprostředkování kuchařských kurzů - Marková, Kristýna; Hartman, Ladislav; Gazdík, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Podnikatelský plán je důležitým dokumentem, který napomáhá každé začínající společnosti v rozhodnutí, zda daný podnikatelský záměr zrealizovat. Cílem této diplomové práce je kompletní podnikatelský plán a zhodnocení životaschopnosti nového podnikatelského záměru CookForMe, za kterým se skrývá koncept zprostředkování kuchařských kurzů v domácnostech. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. V teoretické části je popsána struktura podnikatelského plánu. Praktická část čerpá z teoretického základu a představuje tak ucelený podnikatelský plán firmy CookForMe se zaměřením na zmapování trhu služeb poradenství v oblasti gastronomie a navržení nového interaktivního portálu s cílem přilákat nové zákazníky.
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses