Analýza spokojenosti příznivců HC Sparta Praha s přechodem klubu do nové haly - Plšek, Martin (2016)
Bakalářská práce pojednává o spokojenosti fanoušků HC Sparta Praha s přesunem domácích zápasů klubu z Tipsport Areny do O2 areny. Jejím hlavním cílem je analyzovat spokojenost s tímto přesunem pomocí pečlivě vybraných parametrů, které mají vliv na celkovou spokojenost na hokejovém utkání. Práce je rozdělena na tři části. První z nich je část teoretická, kde je čtenář seznámen se základními pojmy, které se týkají marketingu a marketingového mixu vzhledem ke sportovnímu odvětví. V metodické části je popsán marketingový výzkum, který je poté následně aplikován v části praktické, kde mu předchází porovnání návštěvností v sezonách minulých a sezoně 2015/2016, která byla poprvé odehrána v O2 areně. V závěru práce jsou shrnuty veškeré výsledky výzkumu, který byl proveden na vzorku příznivců klubu přímo v O2 areně.