Podnikatelský plán - Kováč, Michal (2016)
Bakalářská práce zpracovává podnikatelský plán konkrétního podniku a má sloužit jako podklad pro eventuální založení podniku. Podnik samotný lze zařadit do sektoru služeb, to vyplývá z provozování restauračního zařízení během dne a provozování hudebního klubu v nočních hodinách. Práce je rozdělena do dvou částí. První, teoretická část, popisuje strukturu a jednotlivé části podnikatelského plánu, a dále typologii podniků v ČR. Praktická část popisuje podnikatelský plán podniku 300, včetně finančního plánu pro první rok provozu.