Podnikatelský plán - Kováč, Michal; Mikan, Pavel, 1963-; Vávrová, Hana, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce zpracovává podnikatelský plán konkrétního podniku a má sloužit jako podklad pro eventuální založení podniku. Podnik samotný lze zařadit do sektoru služeb, to vyplývá z provozování restauračního zařízení během dne a provozování hudebního klubu v nočních hodinách. Práce je rozdělena do dvou částí. První, teoretická část, popisuje strukturu a jednotlivé části podnikatelského plánu, a dále typologii podniků v ČR. Praktická část popisuje podnikatelský plán podniku 300, včetně finančního plánu pro první rok provozu.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses