Design Thinking metodika Design Sprint - Kubáč, David (2016)
Cílem této bakalářské práce je představit čtenáři metodiku Design Sprint na teoretické a praktické úrovni. Práce samotná je členěna do pěti kapitol. První kapitola uvádí čtenáře do tématu práce, představuje mu cíle práce a strukturu, druhá kapitola hovoří o pojmu Design Thinking a metodikách, které z tohoto pojmu vznikly. Třetí kapitola popisuje metodiku Design Sprint jakožto jednu z metodik Design Thinkingu na teoretické úrovni. Čtvrtá kapitola obsahuje ukázku praktického využití Design Sprintu. Pátá kapitola pak shrnuje výsledky a přínosy této práce.