Zaměstnanecké benefity a motivace zaměstnanců - Svobodová, Martina (2016)
Cílem této bakalářské práce je propojení tématu motivace zaměstnanců a zaměstnaneckých benefitů skrz teoretickou a praktickou část. V teoretické části celkově shrnu poznatky, které již byly sepsány v odborných publikacích, kde jsou vysvětlovány definice motivace, její jednotlivé zdroje, motivační teorie a část ukončím souhrnem fakt o odměňování zaměstnanců pomocí benefitů, objasním pozitiva a negativa těchto výhod, které zacilují na spokojenost jednotlivých pracovníků. V následující, praktické části, po představení vybrané společnosti, již budu analyzovat spokojenost zaměstnanců firmy Henkel s.r.o., na základě dat z dotazníků, vyplněných od pracovníků Henkel ČR a zkoumat, zda jsou správně motivováni a odměňováni nastaveným balíčkem benefitů.