Zaměstnanecké benefity a motivace zaměstnanců - Svobodová, Martina; Šmíd, David; Legnerová, Kateřina, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této bakalářské práce je propojení tématu motivace zaměstnanců a zaměstnaneckých benefitů skrz teoretickou a praktickou část. V teoretické části celkově shrnu poznatky, které již byly sepsány v odborných publikacích, kde jsou vysvětlovány definice motivace, její jednotlivé zdroje, motivační teorie a část ukončím souhrnem fakt o odměňování zaměstnanců pomocí benefitů, objasním pozitiva a negativa těchto výhod, které zacilují na spokojenost jednotlivých pracovníků. V následující, praktické části, po představení vybrané společnosti, již budu analyzovat spokojenost zaměstnanců firmy Henkel s.r.o., na základě dat z dotazníků, vyplněných od pracovníků Henkel ČR a zkoumat, zda jsou správně motivováni a odměňováni nastaveným balíčkem benefitů.
Vedoucí práce: David Šmíd
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses