Aplikace pro pochopení práce s frameworky AngularJS a KnockoutJS - Doškář, Josef; Vojíř, Stanislav; Hradil, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Mnoho moderních aplikací je dnes implementováno v javascriptu pomocí frameworků pro umožnění flexibilního a efektivního vývoje. Tento trend vedl ke vzniku mnoha javascriptových frameworků a je tedy často těžké vybrat si, který z nich využijeme. Tato bakalářská práce má za úkol porovnat, popsat a zhodnotit dva z nich: AngularJS a KnockoutJS. Práce se soustředí především na možnosti a rozdíly obou frameworků při psaní webových aplikací a na vysvětlení jak pracovat v jednom, či druhém. Text obsahuje detailní popisy frameworků, které čtenáře připraví k tomu, aby mohl okamžitě začít pracovat v jednom nebo obou frameworcích. Součástí práce je také webová aplikace, která názorně ukazuje implementaci jednotlivých příkladů s detailním popisem, ukázkou kódu a vysvětlením, jak tyto příklady naprogramovat a využívat. Po prostudování se bude čtenář schopen rozhodnout, který z těchto frameworků se lépe hodí k jeho práci a navíc může využívat webovou aplikaci pro čerpání inspirace ve své vlastní aplikaci.
Vedoucí práce: Stanislav Vojíř
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses