Řozšířená realita : aplikace v marketingové komunikaci - Miškovský, Václav; Vondra, Zdeněk; Truhlář, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato diplomová práce se zaobírá otázkou, zda je augmented reality (česky rozšířená realita) validním, běžně používaným, marketingovým nástrojem. Hlavní hypotézou této práce je návrh řešení rozšířené reality, které potvrzuje vzestupný trend a jeho ověření. V první, teoretické, části je věnována pozornost především samotné rozšířené realitě a jejím principům. Na to navazuje monitoring a rozbor nejzajímavějších a nejúspěšnějších projektů, ve kterých bylo použito rozšířené reality. Druhá, praktická, část je věnována případové studii zaměřené na zpracování marketingového projektu, který využívá rozšířenou realitu. Tento projekt je následně porovnán svybraným klasickým marketingovým mediatypem.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses