Význam sociálnej siete Facebook v marketingovej komunikácií vybranej firmy - Novotná, Jana (2016)
Cieľom práce je na základe analýzy výsledkov z dotazníkov a analýzy facebookovej komunikácie konkurenčných značiek zhodnotiť a navrhnúť zlepšenia pre marketingovú komunikáciu vybranej firmy na webovej sociálnej sieti Facebook, ktoré sa budú zaoberať zlepšením v rámci fanúšikovskej základne a aj cieľovej skupiny všeobecne. V teoretickej časti sú popísané sociálne siete s dôrazom na webovú sociálnu sieť Facebook a možnosti jej využitia pre firmy. Praktická časť je zameraná na analýzu komunikácie jednotlivých značiek detskej výživy na webovej sociálnej sieti Facebook, vnímanie a vplyv tejto komunikácie na spotrebiteľov a tiež prieskum spokojnosti fanúšikov vybranej značky s komunikáciou a obsahom na jej oficiálnych facebookových stránkach.