Význam sociálnej siete Facebook v marketingovej komunikácií vybranej firmy - Novotná, Jana; Stříteský, Václav; Strychová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cieľom práce je na základe analýzy výsledkov z dotazníkov a analýzy facebookovej komunikácie konkurenčných značiek zhodnotiť a navrhnúť zlepšenia pre marketingovú komunikáciu vybranej firmy na webovej sociálnej sieti Facebook, ktoré sa budú zaoberať zlepšením v rámci fanúšikovskej základne a aj cieľovej skupiny všeobecne. V teoretickej časti sú popísané sociálne siete s dôrazom na webovú sociálnu sieť Facebook a možnosti jej využitia pre firmy. Praktická časť je zameraná na analýzu komunikácie jednotlivých značiek detskej výživy na webovej sociálnej sieti Facebook, vnímanie a vplyv tejto komunikácie na spotrebiteľov a tiež prieskum spokojnosti fanúšikov vybranej značky s komunikáciou a obsahom na jej oficiálnych facebookových stránkach.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses