Testování bezpečnosti aplikace evidence deficitů na silniční síti TEN-T a implementace oprav - Doležal, Ondřej (2016)
Cílem práce je čtenářům představit bezpečnost webových aplikací jako součást vývoje, seznámit je s možnými hrozbami, které existují. Součástí práce je také zmínka o prostředcích, které lze pro testování využít. V neposlední řadě práce představuje aplikaci autora, na které je provedeno testování a následná praktická implementace oprav.