Testování bezpečnosti aplikace evidence deficitů na silniční síti TEN-T a implementace oprav - Doležal, Ondřej; Veber, Jaromír; Klíma, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Cílem práce je čtenářům představit bezpečnost webových aplikací jako součást vývoje, seznámit je s možnými hrozbami, které existují. Součástí práce je také zmínka o prostředcích, které lze pro testování využít. V neposlední řadě práce představuje aplikaci autora, na které je provedeno testování a následná praktická implementace oprav.
Vedoucí práce: Jaromír Veber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses