Business Intelligence v podnikové praxi s využitím cloud computingu - Huňka, David; Pour, Jan; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Úkolem této práce je prověřit efekty a rizika Cloud Computingu v problematice Business Intelligence pomocí reálného běžícího projektu. Výsledkem je definování, do jaké míry se tyto obecné efekty a rizika týkají BI oblasti a projektů a jejich charakteristických rysů. Zúročuji zde své zkušenosti a znalosti nejen o BI nabité v průběhu studia oboru Informatika na Vysoké škole ekonomické v Praze a také v průběhu praktické zkušenosti spolupráce při vývoji BI projektu. Tyto své znalosti promítám na obecné definice CC a dosáhnu tak výše zmíněného cíle. Přínosem práce tedy je konkrétní pohled na problematiku Business Intelli-gence v cloudu, založený na reálných zkušenostech. V úvodu práce procházím několik nezbytných teoretických pojmů, dostávám se k vlastní analýze aspektů CC v BI a na závěr vyhodnocuji své poznatky
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses