IT podpora řízení lékárny - Stejskal, Jiří; Gála, Libor, 1965-; Pour, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato bakalářská práce popisuje problematiku IT podpory řízení lékárny. Cílem této práce je identifikace stavu nabídky IT řešení pro podporu řízení lékárny. Pro dosažení cíle jsem nejprve nadefinoval prostředí vybrané lékárny a dále specifikoval její obchodní činnost. Dále jsem analyzoval obchodní procesy podle metodiky MMABP a prozkoumal informační potřebu. Následně jsem provedl průzkum trhu pro IT podporu této oblasti. Výsledek této práce by měl pomoci lékárnám s výběrem vhodného řešení IT podpory řízení lékárny.
Vedoucí práce: Libor Gála
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses