Analýza vysokorychlostní železnice na trase Praha - Brno - Tůma, František; Mervart, Michal, 1977-; Červinská, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce popisuje historii železnice jak na našem území, tak i jinde ve světě. Zabývá se také vývojem vysokorychlostní železniční dopravy ve světě a její koncepcí v České republice. Praktická část popisuje vysokorychlostní trať Praha - Brno, porovnává různé druhy dopravy na této trase a ukazuje, které ze dvou základních variant vedení trati mezi těmito městy je výhodnější a za jaké situace.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses