Přístupnost mobilního webu obce - Nový, Marek; Gála, Libor, 1965-; Uldrich, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Cílem této práce je identifikovat stav metodické podpory pro vyhodnocení přístupnosti mobilního webu a praktické vyhodnocení přístupnosti mobilního webu vybraných organizací veřejné správy. Práce představuje nalezené metodiky vztahující se k přístupnosti webu na mobilních zařízeních a ukazuje stav oblasti. Poznatky jsou dále použity pro vybrání správné metody praktického testování, a tak je aplikována na dvě webové prezentace obcí. Výsledek je, že obě porušují pravidla pro přístupnost mobilního webu. Přínosem práce je zmapování současného stavu metodik a ukázání testu mobilního webu, který může být použit pro další testování.
Vedoucí práce: Libor Gála
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses