Podnikatelský záměr - Urbánek, Petr (2016)
Cílem této bakalářské práce je vymyšlení podnikatelského záměru a posouzení jeho realizovatelnosti. K porozumění náležitostí a ke kvalitnímu zpracování konkrétního podnikatelského plánu je potřeba nabýt teoretické poznatky, které jsou shrnuty v první části práce. V praktické části je pak popsán návrh založení konkrétní společnosti, zahrnující všechny náležitosti reálného podnikatelského plánu, na téma založení studentské restaurace.