Podnikatelský záměr - Urbánek, Petr; Boukal, Petr, 1962-2022; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této bakalářské práce je vymyšlení podnikatelského záměru a posouzení jeho realizovatelnosti. K porozumění náležitostí a ke kvalitnímu zpracování konkrétního podnikatelského plánu je potřeba nabýt teoretické poznatky, které jsou shrnuty v první části práce. V praktické části je pak popsán návrh založení konkrétní společnosti, zahrnující všechny náležitosti reálného podnikatelského plánu, na téma založení studentské restaurace.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses