Systém pro řízení vzdělávání ve zdravotnickém zařízení - Škoda, Jiří; Potančok, Martin; Vencovský, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato práce se věnuje systémům pro řízení vzdělávání a využití e-learningu ve zdravotnickém zařízení jako nástroje pro podporu výuky. Cílem práce je v první řadě vymezení pojmů Learning Management Systems a e-learning, poté zmapování potřeb vybraného zdravotnického zařízení v oblasti vzdělávání zaměstnanců a nutných aspektů pro výběr a implementaci systému pro řízení vzdělávání. Praktická část práce je zaměřena na analýzu nedávno implementovaného systému pro řízení vzdělávání ve zdravotnických zařízeních Kraje Vysočina a na vytvoření metodiky pro tvorbu a údržbu elektronických kurzů. Cílů je dosaženo pomocí analýzy dostupných zdrojů, konzultacemi v příslušných organizacích a pomocí LMS Moodle. Vlastním přínosem této práce je vytvoření metodiky pro tvorbu a údržbu kurzů a přeměna povinného školení krajské nemocnice v Jihlavě z prezenční do elektronické podoby pomocí LMS Moodle a jeho nasazení do praxe.
Vedoucí práce: Martin Potančok
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses