Ďalšie vzdelávanie pedagogických pracovníkov na vybranej strednej škole - Kenderešová, Martina (2016)
Táto práca sa zaoberá ďalším vzdelávaním pedagogických pracovníkov na vybranej strednej škole. Práca je rozdelená na teoretickú a empirickú časť. V úvode prvej kapitoly sú charakterizované základné pojmy. Ďalšia časť je zameraná na legislatívne ukotvenie danej problematiky. Záver teoretickej časti sa venuje výskumným šetreniam, ktoré mapovali možnosti a trendy ďalšieho vzdelávania učiteľov a ich profesijného rozvoja v ČR a vo svete. Empirická časť je venovaná výskumu, kde je popísaná jeho realizácia, výsledky a závery, ktoré z výskumu vyplývajú.