Ďalšie vzdelávanie pedagogických pracovníkov na vybranej strednej škole - Kenderešová, Martina; Krpálek, Pavel; Pavera, Libor, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Táto práca sa zaoberá ďalším vzdelávaním pedagogických pracovníkov na vybranej strednej škole. Práca je rozdelená na teoretickú a empirickú časť. V úvode prvej kapitoly sú charakterizované základné pojmy. Ďalšia časť je zameraná na legislatívne ukotvenie danej problematiky. Záver teoretickej časti sa venuje výskumným šetreniam, ktoré mapovali možnosti a trendy ďalšieho vzdelávania učiteľov a ich profesijného rozvoja v ČR a vo svete. Empirická časť je venovaná výskumu, kde je popísaná jeho realizácia, výsledky a závery, ktoré z výskumu vyplývajú.
Vedoucí práce: Pavel Krpálek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: učitelství ekonomických předmětů pro střední školy [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses