Innovation lab ŠKODA AUTO, a.s. - Prchal, Vojtěch (2016)
Bakalářská práce uvádí do problematiky innovation lab a zmiňuje aktuální informace o inovacích, innovation lab a procesu jejího zavádění ve spolupráci se společností ŠKODA AUTO a. s. Innovation lab, česky inovační laboratoř (též inkubátor), je aktu-ální téma v podnikatelské sféře a mnohé z renomovaných společností již v současné době innovation lab provozují. Vzhledem k aktuální pozici ŠKODA AUTO a. s. na trhu a absenci vlastní innovation lab je zpracování této práce přínosné i pro ŠKODA AUTO a. s., která se otázkou její realizace zabývá. V této práci je obsažena studie provedi-telnosti inovační laboratoře, která popisuje podobu potenciální innovation lab a analyzuje náklady spojené s její realizací a provozem.