Obsahom k úspechu. Stratégia obsahového marketingu pre start-up. - Iskrová, Anna; Horný, Stanislav, 1955-; Seko, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Bakalárska práca si kladie za cieľ preskúmať, v čom tkvie úspech značiek, venujúcich stále väčšie množstvo času a pozornosti propagovaniu svojich záujmov na internete a odhaliť tak fungujúce procesy, stojace za ich prospešným konaním. Autor sa cez odôvodnenie tohto súčasného presunu marketingových činností dostáva, cez teoretické vymedzenie obsahového marketingu a jeho základných charakteristík, k praktickej aplikácii na reálnom zadaní. Teoretická časť vymedzuje konkrétne časti stratégie efektívneho obsahového marketingu, pričom sa hlbšie zaoberá správnou tvorbou a formou komunikácie s publikom značky, copywritingom a vlastnosťami atraktívneho obsahu. Praktická čast sa venuje vybudovaniu počiatočnej stratégie obsahového marketingu pre nami vytvorenú značku BV.LINEN s ohľadom na všetky poznatky nadobudnuté v časti teoretickej. Záver práce je venovaný zhodnoteniu jednotlivých krokov a popisu problematických situácií, ktoré v jej priebehu nastali.
Vedoucí práce: Stanislav Horný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses