Testování webových aplikací - Svatoš, Martin; Sklenák, Vilém, 1963-; Vojíř, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Cílem práce je otestování webové aplikace vytvořené pro podnik Hospůdka u nás, nacházející se v Horoušánkách na Praze-východ. Práce se zaměřuje především na funkční testování aplikace a její připravenost k zavedení do provozu. V teoretické části se poté práce věnuje vymezení základních pojmů z oblasti testování a kategorizaci testů a metodikám testování. Dále jsou v práci stručně představeny metodiky vývoje softwaru. Jedna kapitola je také věnována bezpečnostnímu a zátěžovému testování. V praktické části jsou vymezeny požadavky na testovanou aplikaci. Požadavky jsou poté přepsány do HP Quality Center, kde k nim jsou přiřazeny testy. Z testů jsou posléze vytvořeny testovací scénáře, které jsou na aplikaci aplikovány. V závěrečné části jsou popsány nalezené chyby v a je určeno, jak budou řešeny.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses