Životní styl pokerového hráče - Jech, Jakub (2016)
V této práci se budu věnovat jedné z nejpopulárnějších karetních her současnosti: pokeru. Cílem práce je analýza životního stylu pokerového hráče. V teoretické části nejprve přiblížím nejrozšířenější variantu pokeru Texas NL Holden. Také budu zkoumat vztah karetních her a hazardu. Dále zpracuji relevantní zdroje na téma životní styl a s ním související obory. V praktické části se zaměřím převážně na hloubkové rozhovory s aktivními i bývalými českými pokerovými hráči.