Životní styl pokerového hráče - Jech, Jakub; Franková, Emilie, 1949-; Pauknerová, Daniela, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
V této práci se budu věnovat jedné z nejpopulárnějších karetních her současnosti: pokeru. Cílem práce je analýza životního stylu pokerového hráče. V teoretické části nejprve přiblížím nejrozšířenější variantu pokeru Texas NL Holden. Také budu zkoumat vztah karetních her a hazardu. Dále zpracuji relevantní zdroje na téma životní styl a s ním související obory. V praktické části se zaměřím převážně na hloubkové rozhovory s aktivními i bývalými českými pokerovými hráči.
Vedoucí práce: Emilie Franková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses