Role obalového designu při positioningu environmentálně šetrné značky - Svobodová, Markéta; Khabirova, Maja; Phung, Hyu Nghia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato práce se věnuje oblasti obalového designu a jeho souvislostem s positioningem a segmentem ekologicky zaměřených značek. Teoretická část uvádí tyto oblasti do širšího kontextu, ale rovněž se podrobně zaměřuje na konkrétní metody a principy, jež se v nich uplatňují. V praktické části jsou pak na příkladu redesignu obalu vybraného produktu demonstrovány možnosti, jak zlepšit využití obalového designu v zájmu efektivnějšího marketingu a ekologické šetrnosti.
Vedoucí práce: Maja Khabirova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses