Analýza a návrh Business Intelligence řešení pro společnost Adadenta - Adamec, Luděk; Pour, Jan; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Cílem této práce je analýza prostředí stomatologické společnosti Adadenta a následný návrh konkrétního Business Intelligence řešení, které bude využíváno majitelem firmy pro podporu v rozhodování. Za účelem naplnění stanoveného cíle bylo nutné úzké spolupráce s majitelem firmy, který umožnil přístup k informačnímu systému společnosti a datům nezbytným pro analýzu a návrh řešení samotné aplikace. Práce je strukturována na teoretickou a praktickou část, kde v teoretické jsou čtenáři představeny základní charakteristiky i výhody Business Intelligence a součásti ze kterých vznikají konkrétní řešení pro aplikace. Praktická část je rozdělena na analýzu prostředí společnosti a návrh řešení vyplývající z analýzy. Hlavním přínosem této práce je reálné nasazení aplikace ve společnosti jako podpora v rozhodování a následné zlepšení hospodaření společnosti. Dalším přínosem je možnost nasazení tohoto řešení v dalších strukturálně podobných společnostech.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses