Možnosti sdílení informací v anonymizačních sítích - Jonák, Martin (2016)
Předmětem této práce je představit možnosti sdílení informací v prostředí anonymizačních a P2P sítí. První část popisuje vybraných nástrojů umožnujících přístup do prostředí anonymizačních sítí. V druhé části je čtenář seznámen s postupy jak v daném prostředí zpřístupnit informace v podobě webové stránky. Na závěr jsou porovnány výhody a nevýhody jednotlivých řešení.