Možnosti sdílení informací v anonymizačních sítích - Jonák, Martin; Zumr, Jiří; Klíma, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Předmětem této práce je představit možnosti sdílení informací v prostředí anonymizačních a P2P sítí. První část popisuje vybraných nástrojů umožnujících přístup do prostředí anonymizačních sítí. V druhé části je čtenář seznámen s postupy jak v daném prostředí zpřístupnit informace v podobě webové stránky. Na závěr jsou porovnány výhody a nevýhody jednotlivých řešení.
Vedoucí práce: Jiří Zumr
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses