Proces skladování v logistickém centru NIKA Logistics a.s. - Nádvorníková, Michaela (2016)
Cílem této bakalářské práce je zmapování současného stavu logistiky skladu firmy NIKA Logistics a.s., a na základě srovnání teoretických poznatků a faktických zjištěních je navrženo případné řešení na změny. Bakalářská práce má dvě části, a to teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou definovány pojmy: proces skladování, druhy skladů, možnosti uskladnění, prostorové uspořádání skladu a logistické technologie. V praktické části je popsán a analyzován proces skladování ve firmě NIKA Logistics (zaměřila jsem se na příjem zboží a kontrolu kvality, uskladnění, vyzvednutí zboží, příjem objednávky, kompletace objednávky, expedici), pokud byl identifikován nedostatek, je na základě poznatků z teoretické části navrženo opatření, které vede k odstranění toho nedostatku.