Návrh a tvorba videotutoriálů pro podporu výuky informatiky - Haberzettl, David; Šedivá, Zuzana, 1961-; Pražský, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Cílem této práce je analýza potřeb pro tvorbu video tutoriálů, a navržení metodiky jejich tvorby pro podporu výuky informatiky na Vysoké škole ekonomické v Praze. Hlavní cíl představuje vytvoření jednotné metodiky tvorby video tutoriálů, splňujících potřeby výuky na katedře informačních technologií. Práce se dále věnuje analýze a testování dostupných softwarových řešení umožňujících tvorbu video tutoriálů a screencasting. Teoretická část obsahuje úvod do oblasti e-learningu a využití informačních technologií při výuce a definuje požadavky na video tutoriál a hledané softwarové řešení, pro které je vytvořena jednotná metodika práce s tímto softwarovým řešením.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses