Analýza a návrh business intelligence řešení pro vybranou společnost - Gabauer, Jiří; Pour, Jan; Hrnčíř, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2016)
Tato práce se zaměřuje na analýzu a návrh business intelligence řešení pro vybranou společnost. V první části práce je představena architektura business inteligence řešení a základní pojmy, tak jak tyto součásti chápe řešitelská společnost Neit Consulting. V další části je provedena analýza současného stavu BI ve firmě a navržen cílový stav BI. Následuje implementace požadavků zadání projektu, který je součástí cílového stavu BI v klientské firmě.
Vedoucí práce: Jan Pour
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses